Organisatie

Wij ontzorgen u met onze zorg

Wij doen meer

Ontdek samen met ons de kansen op zorg

De afgelopen tijd is er veel veranderd binnen de zorg in Nederland, maar ook Zorg en Plezier probeert zelf innovaties door te voeren in de zorg. Zo ontstaan er extra diensten naast de reguliere thuishulp.

Mantelzorg

Zo heeft Zorg en Plezier bijvoorbeeld in samenwerking met de Gemeente Almelo het innovatieve Mantelzorgcompliment 2.0 in het leven geroepen. Wegens een budgetoverschot bij de Gemeente Almelo voor huishoudelijke ondersteuning, is het nu mogelijk gemaakt om als mantelzorger zelf ook ontlast te worden. U kunt er op de pagina Mantelzorg meer over te weten komen.

Voordelig extra hulp via de HHT-dienstencheck

Heeft u een geldige indicatie voor huishoudelijke ondersteuning, dan heeft u het recht om extra hulp in te kopen voor een klein bedrag per uur. Het kan namelijk voorkomen dat er extra klussen in en om het huis blijven liggen, werkzaamheden waar u, (of uw eventuele hulp), niet aan toe komt. Of dat u eens een keer een grote schoonmaak in uw huis wilt laten uitvoeren. Lees hier meer over deze Dienstencheck.

Twijfelt u of u recht heeft op huishoudelijke hulp of begeleiding? Of heeft u meer nodig dan hulp alleen? Bel ons gerust en wij helpen u graag verder: 0546 786 148.

Bent u op zoek naar thuishulp?

Zorg en Plezier levert hulp in het huishouden en begeleiding die afgestemd is op uw wensen en manier van leven.

Meld u vandaag nog aan

Contracten
Zorgverzekeraars

logo menzis

logo dsw

logo intwente

logo stadholland

logo asr

logo amersfoortse

logo ditzo

logo avitae

logo anderzorg